Dissabte 1 d'agost Barcelona Poble Espanyol

Anti Patiks

Foto de Anti Patiks

The Anti-Patiks és una banda de Punk Rock fundada a Terrassa en el 2010, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als origens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses.

La banda està formada per membres d'altres formacions com Stroh , Koyanisqaatsi, The Radio Clash, The Holybuttons i Malestar Social, i també hi ha membres que han participat en altres projectes paral·lels com Código Neurótico.

La discografia de la banda consta d’un primer Ep titulat "Mathaussen Vallès" (2011), un segon EP “No Estem Bé” (2012) i un Split CD anomenat “Sempre Tindrem Problemes” (2013), publicat en CD i vinil per Black Sheep Records i Anonymous Disk. A principis del 2014, es va publicar una reedició en CD amb tots els treballs publicats fins ara en un sol disc i sota el títol “Milícia del Punk Rock” (2014).

Actualment, el grup es troba presentant del seu nou disc “Comptes Vells, Baralles Noves”, publicat a principis del 2015 de la mà de la discogràfica Propaganda Pel Fet. Aquest CD ha estat gravat a Bloq Estudis (Barcelona) i masteritzat a l’estudi The Blasting Room (Colorado, USA) per Jason Livermore i compta amb la col·laboració de Kerry Martinez de la banda US Bombs. Això no ha fet que el grup deixi de publicar treballs, i al llarg d’aquest 2015 el grup ha publicat un EP titulat “Fent el Préssec” i han enregistrat dues conegudes versions adaptades al català: “The Brews”, de NOFX (publicada al recopilatori Biopolar Sessions II de la revista Rockzone) i “Déu Salvi l’Artur Mas”, adaptació de “God Save The Queen” de Sex Pistols i publicada com a single.

Tot això ha portat a la banda a tocar per tota Catalunya i altres llocs de la península, amb bandes internacionals com The Toy Dolls, The Adicts, Voodoo Glow Skulls, The Casualties, Bad Co. Project, Total Chaos, bandes catalanes com Gossos, Obrint Pas o At Versaris i estatals com Boikot, Reincidentes, Gatillazo o Habeas Corpus, acuant a sales com Razzmatazz, Sala Stroika, Faktoria d’Arts, L’Estraperlo Club o Rocksound i arribant a realitzar una extensa gira europea passant per França, Itàlia, Alemanya i Txèquia.

A més, el grup ha actuat en molts altres llocs, sent una part activa de l’escena underground on se’ls coneix per la seva energia i precisió en els directes i per la seva irònica i impredictible actitut Punk Rock.

Uneix-te a la Milícia del Punk Rock!!