Divendres 2 d'agost 2019 Barcelona Poble Espanyol

MASTEGOT

Foto de Berri Txarrak

Mastegot és una banda nascuda entre les cendres de Truckstop Maniacs, l'energia de Crim i el caràcter de The Gundown. Metall punk parit al sud.

Deadyard

Foto de Berri Txarrak

Deadyard neix de bandes com '77, The Cannibal Queen o Rippers i en pocs mesos encaren de nou el camí dins el món del Rock. El seu primer treball és un EP titulat "The Monkey Monggah" amb 6 temes agressius, irreverents i un punt foscos però que et faran ballar des del primer a l'últim.

Impuls

Foto de Berri Txarrak

Impuls és un grup de hardcore-punk de Tarragona, amb un EP immens amb 4 temes que no pots parar d'escoltar amb un hardcore-punk ràpid, cru i a la vegada melòdic.

TheFox196

Foto de Berri Txarrak

TheFox196 és una banda nascuda l'any 2011, que després de dues maquetes i un disc de llarga durada, porten temps presentant el seu últim EP "Buitres Negros" publicat en 2018. Al forn ja tenen el seu segon disc acabat de registrat que potser no veiem fins 2020, amb sort abans.

Coherence

Foto de Berri Txarrak

Coherence és un quartet de punk melòdic amb influències del hardcore, el post-punk i l'stoner-rock. No s'estant d'escriure lletres compromeses embolcallades d'una sonoritat intensa i enèrgica.

Gürtel Club

Foto de Berri Txarrak

Gürtel Club és una banda sortida de Montornès del Vallès que no es perd una festa, però que converteix el millor punk rock en crítica social. Inconformistes esbojarrats aquests activistes no deixaran que perdis el ritme.

Ratpenat

Foto de Berri Txarrak

Ratpenat són amants de passar-ho bé, beure, menjar i fumar, així com de fer el boig sobre els escenaris, la banda presenta el seu nou treball “100% Indecent”, una declaració d'intencions a ritme de Punk'n'Roll.