Divendres 29 de juliol Barcelona Razzmatazz 2

Lagwagon

Foto de Lagwagon

Una de les bandes més representatives del Hardcore Melòdic i el Punk Rock de monopatí LAGWAGON tornen presentant el seu últim LP, RAILER, que ha deixat bocabadat a tots els fans que esperaven més música de la seva banda preferida. No en vam tenir prou amb la seva última visita al #PunkInDrublic, així que hem decidit tenir-los una nit més amb nosaltres! Una raó immillorable per escalfar motors abans del BARNA'N'ROLL.

Mad caddies

Foto de Mad Caddies

Potser una de les bandes més estimades de l'Ska Core, o senzillament Reggae, o simplement Punk, o bàsicament "comença a ballar i no paris fins a raventar". MAD CADDIES porten fent de les seves des de mitjans dels noranta, i sent el seu estil tan difícil de definir, s'han alçat sempre al podi del Punk Rock californià fent la seva particular barreja d'estils on sempre resulten vencedors.

The Flatliners

Foto de The Flatliners

THE FLATLINERS és una banda canadenca de punk rock que des de la seva formació el 2002 a Toronto, han estat una influència creixent a l'escena de punk/ska. En el passat van presentar-se a Barcelona com a tàndem amb Lagwagon i els acompanyaran de nou dintre el Warm Up del festival, com uns fidels escuders per fer d'aquesta nit un record inoblidable.